Posluživanje
Pečene bademe, kikiriki i lješnjake ohladite i uživajte u pikantnom okusu uz čašu piva ili soka po vlastitom odabiru.
Orašasti plodovi prava su riznica prvorazrednih hranjivih tvari, vitamina E, B-kompleksa i minerala poput cinka, selena, bakra i magnezija. Upakirani u pikantnu ovojnicu idealni su za grickanje u kombinaciji s omiljenim pićem i dobrim društvom.
Jednostavno 8 osobe35 min
Bademe, kikiriki i lješnjake možete peći odvojeno.
Pečene bademe, kikiriki i lješnjake ohladite i uživajte u pikantnom okusu uz čašu piva ili soka po vlastitom odabiru.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 158.08 | 20 | 20 |
Kalcij | mg | 76.02 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 291.49 | 8 | 8 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.29 | 4 | 4 |
Niacin | mg | 2.3 | 16 | 12 |
Vitamin E | mg | 9.41 | 43 | 43 |
Vitamin A | μg | 23.87 | 1 | 0 |
Sol | g | 0.64 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 9.07 | - | - |
Vlakna | g | 3.03 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 9.94 | - | - |
Masti | g | 28.13 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?