Meni Search

Slobodno kuhaj

Kad uđeš u kuhinju, zanemari ono što ne znaš i uzdaj se u svoja osjetila. Neka mašta bude tvoj jedini recept. Prekrši pravila, improviziraj… naoružaj se poznatim i kreni u nepoznato. A da bi samopouzdanje bilo na visini, tu je Vegeta koja ti jamči na kraju kuhanja uvijek – savršen okus. Kad uđeš u kuhinju, slobodno kuhaj.

Sprijatelji se s novim okusima

Lijepo se družiti za stolom, ali zašto zabava i druženje ne bi počeli još u kuhinji i prije nego što zalogaji dođu pred goste.

Zajedničko spravljanje hrane je pravi mali festival bliskosti na kojem kroz igru izmjenjujemo ideje, iskustva i provodimo kvalitetno vrijeme zajedno. Kažu da ljubav ide kroz želudac, ali isto vrijedi i za prijateljstvo – provjerite!

I ti možeš kuhati svjetski

Pobjegni od dosade! Spakiraj pregaču i otisni se u nove avanture.

Preleti stranice kuharice pa otputuj u daleke krajeve ne napuštajući sigurnost vlastite kuhinje. Jer mašta ne poznaje granice, a egzotični te mirisi vode na put oko svijeta. Ne trebaš putovnicu... samo jednu žlicu Vegete!

Ne boj se uprljati ruke

Zasuči rukave i upusti se u novu avanturu. Bez obzira na zahtjevnost recepta i tvoje iskustvo, kombiniraj i kreiraj.

Danas, i kad u frižideru nema puno namirnica osim piva, kombiniram i kreiram. Ako mogu sastaviti kuhinjski ormarić bez uputa, što je za mene mesna štruca! Muški isprobavam jer znam da ću uvijek spremiti super jelo za svoje goste i svoju dragu... da joj je barem uvijek tako lako udovoljiti!

Blagdan za vaša osjetila

Od posnog bakalara do raskošnih svinjskih pečenja, uspomene na prepune blagdanske stolove uvijek izmame toplinu oko srca... ali i u trbuhu.

Neka te ne hvata panika kad na vrata pozvone obitelj i prijatelji. Vegeta te inspirira da na svoj način reinterpretiraš tradicionalne recepte ili hrabro, bez straha, iskušaš nove. I nemoj se ograničiti na crvene dane u kalendaru – uz tvoje fine kreacije, svaki dan može biti pravi blagdan okusa.

Fina hrana za fine uspomene

Malo nas stvari može dirnuti, utješiti i raspoložiti kao hrana.

Čak i najjednostavnija jela sentimentalno povezujemo s trenucima kad smo ih prvi put probali. Kad osjetiš nostalgiju za obiteljskim trenucima oko stola, utaži glad za druženjem finim zalogajima u kojima ste zajedno uživali. A svaki put kad s ljubavlju spremaš nove delicije, ne zaboravi uključiti kreativnost – zapravo kreiraš buduće uspomene!

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke