Meni Search
…

Dobrodošli u Podravku

Podravka okuplja obitelj za stolom u više od 50 zemalja svijeta. Zbog vašeg povjerenja, vodeći smo prehrambeni brend u regiji i jedna od uglednijih kompanija u Europi. Naše osnovne djelatnosti su prehrana i farmaceutika.

U Podravci nemamo potrošače, nego goste za stolom. Zato vam godinama poslužujemo samo najkvalitetnije proizvode, pripremljene s pažnjom i od srca.

Od Europe, Amerike i Azije do Australije i Afrike, Podravka je prisutna na svih pet kontinenata. Kroz snažnu distribucijsku mrežu, naši proizvodi nalaze put do stolova od Jadranskog do Baltičkog mora. S pojedinim tvrtkama razvijamo strateške saveze i omogućujemo im da svoje proizvode, putem naše mreže, distribuiraju na nova tržišta.

Za vas smo stvorili brojne brendove u kojima uživate već godinama. Vaše povjerenje opravdavamo vrhunskom kvalitetom.

Vegeta, Podravka juhe i Lino brendovi su u kojima uživa najviše ljudi diljem svijeta. Podravkine marke i njihovi proizvodi dobitnici su nagrada poput Superbrand i Superior taste award - kako u Hrvatskoj, tako i u zemljama regije i Europe. Ipak, naš je najveći uspjeh činjenica da nas iznova i svakodnevno pozivate u svoj dom i uživate u našim proizvodima.

Podravka -
kompanija
sa srcem

Srce iz našeg simbola označava brižnost Podravke prema našim potrošačima, zaposlenicima i svima kojima je stalo do kompanije. S vama rastemo i s vama se razvijamo. Posebno brinemo za očuvanje okoliša, razvoja okoline i društva. Uvijek osluškujemo vaše potrebe i smišljamo nove ideje kojima ćemo vam pomoći. Vodimo se načelima održivog razvoja, što u praksi znači da resurse koristimo optimalno, uz što manje otpada.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke