Meni Search

Kvalitetom do
klasika

100%
kvalitetan
odabir

Pomno birane sirovine proizvoda koje prolaze proces visoke kontrole - od ulaska u proizvodnju do ulaska u ambalažu.

Visoka
kontrola

Birane
sirovine

Pakiranje
proizvoda

Kvaliteta i
sigurnost
hrane

Usmjereni smo na proizvodnju visokokvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda osnovanih na dobroj proizvođačkoj praksi i na načelima upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane.

Upravljanje je bazirano na normama, propisima i principima sukladno Podravkinom sustavu upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane, kao i kontinuiranoj edukaciji zaposlenika. Proces kontrole kvalitete započinje kontrolom sirovina u skladu s važećom legislativom HR/EU i zemalja u koje Podravka izvozi svoje proizvode. Sirovine prolaze višestruku kontrolu koja obuhvaća provjeru ulazne dokumentacije, nadzor nadležnih inspekcijskih tijela te analitičku provjeru u laboratorijima Kontrole kvalitete, Podravkinim i vanjskim akreditiranim laboratorijima. Verifikacija svih proizvodnih faza nastavlja se kontrolom poluproizvoda i gotovih proizvoda prije izlaska na tržište.

Tradicija više od
60 godina

50

Zahvaljujući kvaliteti, inovacijama u proizvodnji, proizvodima, komunikaciji te praćenju najnovijih nutricionističkih trendova Vegeta je prepoznatljiva širom svijeta i na svih 6 kontinenata.

Vegeta je osvojila i dalje osvaja srca korisnika osluškujući njihove prehrambene potrebe i preferencije te se uklopila i u pojedine nacionalne kuhinje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke