Posluživanje
Tople medaljone pospite narezanim vlascem i poslužite sa zapečenim gljivama.
Vegeta marinadu s pivom izmiješajte s pasiranom rajčicom i smjesu prelijte preko medaljona i poslužite uz narezani vlasac i zapečene gljive.
Vegeta Grill marinada s pivom
Srednje zahtjevno 4 osobe25 min
Tople medaljone pospite narezanim vlascem i poslužite sa zapečenim gljivama.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 694.7 | 87 | 87 |
Kalcij | mg | 63.48 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 1449.55 | 39 | 39 |
Niacin | mg | 26.59 | 190 | 133 |
Vitamin D | μg | 138.75 | 69 | 69 |
Vitamin A | μg | 484.77 | 12 | 10 |
Sol | g | 2.37 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 2.55 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 13.76 | - | - |
Masti | g | 31.59 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?