Posluživanje
Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).
Za sve ljubitelje pizze- zalogaji koji se tope u ustima!
Peršin
Jednostavno 4 osobe30 min
U svaki krug možete dodati po 1 žlicu Podravkina kečapa.
Poslužite odmah toplo uz umak od rajčice (salsu).
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 700.61 | 88 | 88 |
Kalcij | mg | 645.18 | 65 | 65 |
Kalij | mg | 682.24 | 18 | 18 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.21 | 17 | 17 |
Niacin | mg | 18.44 | 132 | 92 |
Vitamin D | μg | 9.48 | 5 | 5 |
Vitamin A | μg | 2784.32 | 70 | 56 |
Sol | g | 0.6 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 42.31 | - | - |
Vlakna | g | 5.12 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 86.9 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 10.73 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 11.32 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 16.69 | - | - |
Masti | g | 41.11 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?