Posluživanje
Prije posluživanja filete pospite kaparima i maslinovim uljem.
Filetirani brancin s pršutom, blanširanom blitvom i škampima prelijte s vinom i uživajte u ovom finom "morskom" jelu.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe35 min
Prije posluživanja filete pospite kaparima i maslinovim uljem.
Na ovaj način povežu se sve arome začinskog bilja zajedno s pečenim filetima.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 531.36 | 66 | 66 |
Kalij | mg | 788.61 | 21 | 21 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.71 | 24 | 24 |
Niacin | mg | 15.58 | 111 | 78 |
Vitamin D | μg | 97.76 | 49 | 49 |
Vitamin A | μg | 908.41 | 23 | 18 |
Sol | g | 2.47 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 49.06 | - | - |
Vlakna | g | 0.63 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 2.08 | - | - |
Masti | g | 6.89 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?