Posluživanje
Pečenu tunu poslužite s pennama prelivenim šalšom.
Svježe odreske tune marinirajte i kratko popecite kako ne bi izgubili na sočnosti, skuhajte šalšu i penne, pa poslužite svim ljubiteljima ove tražene ribe.
Srednje zahtjevno 4 osobe60 min
Ako volite osvježavajuće okuse, list peršina zamijenite s listom korijandera ili celera.
Pečenu tunu poslužite s pennama prelivenim šalšom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 198.51 | 66 | 50 |
Fosfor | mg | 552.25 | 69 | 69 |
Kalij | mg | 2530.92 | 68 | 68 |
Pantotenska kiselina | mg | 3.13 | 45 | 45 |
Niacin | mg | 28.54 | 204 | 143 |
Vitamin D | μg | 322.5 | 161 | 161 |
Vitamin A | μg | 8655.66 | 216 | 173 |
Sol | g | 4.65 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 47.02 | - | - |
Vlakna | g | 10.4 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 53.37 | - | - |
Masti | g | 38.64 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?