Posluživanje
Toplu juhu poslužite posutu poprženim košticama bundeve, narom i peršinom.
Toplu juhu od bundeve, jabuka i probranih začina poslužite posutu poprženu košticama nara i uživajte u jesenjem ugođaju na stolu.
Vegeta Original
Jednostavno 4 osobe50 min
Osim butternut bundeve, možete koristiti i hokaido bundevu.
Toplu juhu poslužite posutu poprženim košticama bundeve, narom i peršinom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 60.03 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 323.82 | 9 | 9 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.22 | 3 | 3 |
Niacin | mg | 0.94 | 7 | 5 |
Vitamin D | μg | 0 | 0 | 0 |
Vitamin A | μg | 378.49 | 9 | 8 |
Sol | g | 0.22 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 1.66 | - | - |
Vlakna | g | 3.25 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 13.37 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 0.88 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 5.04 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 1.15 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?