Posluživanje
Meso narežite i poslužite s umakom od aronije i pireom od celera.
Dosjetljiva kombinacija okusa u ovom jelu učinit će vaš tanjur zanimljivom pričom prelivenom crvenim vinom, a džem od aronije dat će dodatni šarm zadnjem zalogaju iz vašeg tanjura.
Vegeta Original
Jednostavno 6 osobe30 min
Kako bi umak bio kremastiji posipajte kockice maslaca s jednom žličicom škrobnog brašna prije termičke obrade.
Meso narežite i poslužite s umakom od aronije i pireom od celera.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 234.86 | 29 | 29 |
Kalcij | mg | 27.08 | 3 | 3 |
Kalij | mg | 496.81 | 13 | 13 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.93 | 13 | 13 |
Niacin | mg | 9.15 | 65 | 46 |
Vitamin D | μg | 15.49 | 8 | 8 |
Vitamin A | μg | 180.69 | 5 | 4 |
Sol | g | 0.72 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 21.67 | - | - |
Vlakna | g | 0.4 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 5.09 | - | - |
Masti | g | 12.51 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?