Posluživanje
Poslužite toplo.
Kuhanje gljivarskog kotlića pretvorite u pravu vrtnu zabavu u kojoj će vas gulaš s klobucima šampinjona i vrganja s pancetom u bijelom vinu ugodno ugrijati u doba nadolazeće jeseni.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe40 min
Da biste dobili jači okus jela koristite suhe vrganje koje prethodno namočite u vodi, a vodu koju ste ocijedili također koristite za pripremu jela.
Poslužite toplo.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 305.08 | 38 | 38 |
Kalcij | mg | 76 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 25.61 | 1 | 1 |
Pantotenska kiselina | mg | 4.7 | 67 | 67 |
Niacin | mg | 12.01 | 86 | 60 |
Vitamin D | μg | 157.07 | 79 | 79 |
Vitamin A | μg | 180.85 | 5 | 4 |
Sol | g | 2.65 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 10.3 | - | - |
Vlakna | g | 4.7 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 22.05 | - | - |
Masti | g | 5.24 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?