Posluživanje
Ribu poslužite s umakom i kuhanim krumpirom u ljusci.
Latvijska kuhinja temelji se na mlijeku i mliječnim proizvodima, sezonskom povrću i voću, raznovrsnim žitaricama, mesu i ribi.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe30 min
Ribu poslužite s umakom i kuhanim krumpirom u ljusci.
Da biste dobili izraženiji okus jela povrće najprije malo zapržite na masnoći.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 791.55 | 99 | 99 |
Kalcij | mg | 226.96 | 23 | 23 |
Kalij | mg | 2610.47 | 71 | 71 |
Pantotenska kiselina | mg | 4.94 | 71 | 71 |
Niacin | mg | 30.75 | 220 | 154 |
Vitamin D | μg | 519.2 | 260 | 260 |
Vitamin A | μg | 15994.89 | 400 | 320 |
Sol | g | 1.73 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 50.48 | - | - |
Vlakna | g | 8.2 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 73.75 | - | - |
Masti | g | 32.42 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?