Posluživanje
Kuhane špagete prelijte pripremljenim umakom, pospite naribanim ovčjim sirom, ukrasite listićima bosiljka i poslužite.
Kuhane špagete prelivene umakom od rajčice i tunjevine, posute naribanim ovčjim sirom ukrasite listićima bosiljka i uživajte uz bevandu.
Jednostavno 4 osobe15 min
Jelo možete pripremiti i tako da špagete ocijedite (ali ih nemojte isprati) pa ih umiješate u umak i kratko prokuhate.
Kuhane špagete prelijte pripremljenim umakom, pospite naribanim ovčjim sirom, ukrasite listićima bosiljka i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 339.03 | 42 | 42 |
Kalcij | mg | 186.24 | 19 | 19 |
Kalij | mg | 1525.24 | 41 | 41 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.21 | 17 | 17 |
Niacin | mg | 16.82 | 120 | 84 |
Vitamin D | μg | 137.8 | 69 | 69 |
Vitamin A | μg | 3497.91 | 87 | 70 |
Sol | g | 5.48 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 27.89 | - | - |
Vlakna | g | 7.01 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 36.98 | - | - |
Masti | g | 23.5 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?