Posluživanje
Pečenu patku narežite na ploške i poslužite uz pripremljeni umak i tjesteninu ili njoke po želji.
Napravite pravi izbor za uživanje u posebnoj večeri, pripremite flambirana pačja prsa i pirjano povrće s timijanom, prelijte vinom, dodajte slatko vrhnje i uživajte u laganom slatkom tonu u finom pečenju.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe50 min
Prije pečenja u tavici pačju kožicu malo zarežite u obliku rešetke kako bi se ljepše ispekla.
Pečenu patku narežite na ploške i poslužite uz pripremljeni umak i tjesteninu ili njoke po želji.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 414.12 | 52 | 52 |
Kalcij | mg | 117.33 | 12 | 12 |
Kalij | mg | 811.79 | 22 | 22 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.59 | 37 | 37 |
Niacin | mg | 16.75 | 120 | 84 |
Vitamin D | μg | 34.12 | 17 | 17 |
Vitamin A | μg | 7517.37 | 188 | 150 |
Sol | g | 2.82 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 31.21 | - | - |
Vlakna | g | 2.63 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 13.65 | - | - |
Masti | g | 47.65 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?