Posluživanje
Poslužite toplo.
Položaj Slovenije na sjecištu alpske, sredozemne i panonske kulture savršena je podloga bogatoj i osebujnoj kuhinji.Tradicionalnu slovensku kuhinju karakteriziraju jela iz lonca, kašasta jela i jela s krumpirom.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 6 osobe80 min
Poslužite toplo.
Vino dodajte kad je krumpir kuhan, jer inače ne bi omekšao zbog kiselina iz vina.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 287.3 | 36 | 36 |
Kalcij | mg | 41.07 | 4 | 4 |
Kalij | mg | 699.24 | 19 | 19 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.04 | 29 | 29 |
Niacin | mg | 12.89 | 92 | 64 |
Vitamin A | μg | 18.61 | 0 | 0 |
Sol | g | 1.09 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 22.87 | - | - |
Vlakna | g | 3.53 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 15.84 | - | - |
Masti | g | 11.46 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?