Posluživanje
Lazanje s lignjama poslužite tople.
Izradite ovu dosjetljivu kombinaciju omiljenih jela jer spojivši lignje i lazanje uz suhe šljive i bijelo vino dobit ćete divne mirisne zalogaje.
Crni papar mljeveni
Srednje zahtjevno 4 osobe55 min
Slaganje lazanja završite bez gornje kore i najprije pecite poklopljeno.
Lazanje s lignjama poslužite tople.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 955.4 | 119 | 119 |
Kalcij | mg | 821.1 | 82 | 82 |
Kalij | mg | 1502.25 | 41 | 41 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.24 | 32 | 32 |
Niacin | mg | 18.06 | 129 | 90 |
Vitamin D | μg | 118.54 | 59 | 59 |
Vitamin A | μg | 2276.97 | 57 | 46 |
Sol | g | 1.63 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 56.82 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 57.6 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 17.2 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 11.63 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 18.5 | - | - |
Masti | g | 50.41 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?