Posluživanje
Ribu poslužite uz popečeno povrće i narezanu palentu.
Pripremite ribu kojoj se veseli svaki ribar pri ulovu, narežite je na medaljone i umotajte pancetom pa poslužite s palentom, šampinjonima, povrćem i sirom i s tako stvorenom paletom raznolikog priloga uživajte u bogatstvu okusa.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe35 min
Uz grdobinu možete umjesto popečenog povrća i palente poslužiti pečeni krumpir.
Ribu poslužite uz popečeno povrće i narezanu palentu.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 662.67 | 83 | 83 |
Kalcij | mg | 259.23 | 26 | 26 |
Kalij | mg | 1632.52 | 44 | 44 |
Pantotenska kiselina | mg | 4.57 | 65 | 65 |
Niacin | mg | 29.89 | 213 | 149 |
Vitamin D | μg | 511.8 | 256 | 256 |
Vitamin A | μg | 511.52 | 13 | 10 |
Sol | g | 3.5 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 59.65 | - | - |
Vlakna | g | 9.57 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 69.16 | - | - |
Masti | g | 73.88 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?