Posluživanje
Prema potrebi posolite, poparite, pospite peršinom i poslužite preko skuhane tjestenine i pospite nasjeckanim bosiljkom.
Tjestenina i mediteranski sastojci tradicionalna su kombinacija, a ukusne sardine u ovom jelu bit će prirodan spoj za večeru uz more.
Jednostavno 4 osobe25 min
Pripremljeni mediteranski umak možete poslužiti i s kuhanom rižom.
Prema potrebi posolite, poparite, pospite peršinom i poslužite preko skuhane tjestenine i pospite nasjeckanim bosiljkom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 227.24 | 28 | 28 |
Kalcij | mg | 109.94 | 11 | 11 |
Kalij | mg | 1186.32 | 32 | 32 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.83 | 12 | 12 |
Niacin | mg | 14.18 | 101 | 71 |
Vitamin D | μg | 42.97 | 21 | 21 |
Vitamin A | μg | 2465.99 | 62 | 49 |
Sol | g | 3.39 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 23.1 | - | - |
Vlakna | g | 5.52 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 30.14 | - | - |
Masti | g | 19.14 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?