Posluživanje
Poslužite ukrašeno kuhanim jajima narezanima na ploške i posuto peršinom.
Recept za pomalo neobičan rižoto dolazi iz Engleske. Redoslijed pripreme je ponešto drugačiji od klasičnog, začini također ne spadaju u tipične, a za dekoraciju su izabrane – ploške kuhanog jajeta.
Lovorov list
Jednostavno 4 osobe40 min
Konzerviranu tunu možete zamijeniti dimljenim filetima ribe.
Poslužite ukrašeno kuhanim jajima narezanima na ploške i posuto peršinom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 341.46 | 43 | 43 |
Kalcij | mg | 69.61 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 281.4 | 8 | 8 |
Niacin | mg | 14.72 | 105 | 74 |
Vitamin C | mg | 3.03 | 4 | 3 |
Vitamin D | μg | 210.94 | 105 | 105 |
Vitamin A | μg | 889.34 | 22 | 18 |
Sol | g | 1.73 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 27.62 | - | - |
Vlakna | g | 0.72 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 35.98 | - | - |
Masti | g | 24.49 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?