Posluživanje
Maknite s vatre, po potrebi posolite i poslužite odmah s kruhom.
Portugalska kuhinja spoj je tradicionalnih okusa portugalskog prostora i kolonijalnih osvajanja, najzastupljeniji je bakalar, morski plodovi i nezaobilazno meso u kombinaciji s južnoameričkim povrćem i istočnjačkim začinima.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe40 min
Maknite s vatre, po potrebi posolite i poslužite odmah s kruhom.
Tajna je u marinadi. Meso je najbolje pustiti da u začinima odstoji preko noći u hladnjaku.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 604.96 | 76 | 76 |
Kalcij | mg | 60.66 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 1141.32 | 31 | 31 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.1 | 30 | 30 |
Niacin | mg | 18.45 | 132 | 92 |
Vitamin D | μg | 18.83 | 9 | 9 |
Vitamin A | μg | 587.16 | 15 | 12 |
Sol | g | 3.67 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 46.76 | - | - |
Vlakna | g | 1.16 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 10.84 | - | - |
Masti | g | 22.49 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?