Posluživanje
Jelo poslužite toplo.
Malteška kuhinja tipična je mediteranska kuhinja koja se temelji na svježim lokalnim sezonskim proizvodima i plodovima mora. Na maltešku kuhinju najveći je utjecaj talijanske kuhinje, posebno sicilijanske.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe45 min
Jelo poslužite toplo.
Mala tajna je u pripremi marinade koja će ribu učiniti ukusnijom i sačuvati je tijekom kuhanja da ostane kompaktna.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 522.63 | 65 | 65 |
Kalcij | mg | 185.24 | 19 | 19 |
Kalij | mg | 1228.99 | 33 | 33 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.87 | 27 | 27 |
Niacin | mg | 17.26 | 123 | 86 |
Vitamin E | mg | 14.13 | 64 | 64 |
Vitamin A | μg | 649.86 | 16 | 13 |
Sol | g | 3.25 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 38.03 | - | - |
Vlakna | g | 3.29 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 23.67 | - | - |
Masti | g | 23.42 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?