Posluživanje
Empanade poslužite s umakom od pesta.
Bogato pripremljeni zalogaji u obliku empanade začinit će vam dan jer fini kruh nadjeven šunkom i kombinacijom mediteranskih začina savršeno će se uklopiti uz umak Pesto Genoveze s kapljicama limuna i maslinova ulja.
Crni papar mljeveni
Srednje zahtjevno 80 min
Rubove tijesta empanada možete utisnuti vilicom ili saviti da ljepše izgledaju.
Empanade poslužite s umakom od pesta.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 3104.76 | 388 | 388 |
Kalcij | mg | 2204.4 | 220 | 220 |
Kalij | mg | 1952.57 | 53 | 53 |
Pantotenska kiselina | mg | 6.21 | 89 | 89 |
Niacin | mg | 50.24 | 359 | 251 |
Vitamin D | μg | 140.32 | 70 | 70 |
Vitamin A | μg | 2698.65 | 67 | 54 |
Sol | g | 2.56 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 15.51 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 89.14 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 40.84 | - | - |
Masti | g | 164.39 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?