Posluživanje
Pospite nasjeckanim bosiljkom i poslužite kao toplo predjelo.
Pripremite polupunjene paprike bez mesa, a za nadjev upotrijebite cous-cous s Vegetom mediteran, pinjole, masline, sušenu rajčicu i razmrvljenu skutu. Pravi vizualni i okusni doživljaj u obliku toplog predjela.
Srednje zahtjevno 6 osobe45 min
Za dodatnu aromu prije pečenja svaku polovicu punjene paprike prelijte s jednom žlicom vrhnja za kuhanje.
Pospite nasjeckanim bosiljkom i poslužite kao toplo predjelo.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 78.61 | 10 | 10 |
Kalcij | mg | 64.77 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 358.07 | 10 | 10 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.21 | 3 | 3 |
Niacin | mg | 2.03 | 15 | 10 |
Vitamin E | mg | 2.61 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 7917.3 | 198 | 158 |
Sol | g | 0.51 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 5.03 | - | - |
Vlakna | g | 3.56 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 15.92 | - | - |
Masti | g | 10.75 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?