Posluživanje
Poslužite tople sa salatom.
Predlažemo da ovu kombinaciju vegetarijanskih lazanja s rajčicom i mascarponeom svakako pripremite jer u njihovom odličnom okusu uživa svatko tko ih proba, bez obzira je li vegetarijanac ili ne.
Srednje zahtjevno 4 osobe60 min
U umak možete umiješati popečene plodove mora (račiće, dagnje) ili popečeno narezano povrće (paprika, tikvice).
Poslužite tople sa salatom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 381.36 | 48 | 48 |
Kalcij | mg | 272.49 | 27 | 27 |
Kalij | mg | 2624.52 | 71 | 71 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.17 | 31 | 31 |
Niacin | mg | 12.32 | 88 | 62 |
Vitamin D | μg | 7.44 | 4 | 4 |
Vitamin A | μg | 6747.56 | 169 | 135 |
Sol | g | 7.11 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 23.41 | - | - |
Vlakna | g | 11.84 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 60.04 | - | - |
Masti | g | 21.4 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?