Posluživanje
Meso s umakom poslužite toplo uz pire krumpir i salatu.
Zamotuljak bogat mrkvom, špinatom, maslinama i kuhanom šunkom kombinacija je koja uz dodatak egzotičnog okusa grejpa nudi potpuno iznenađenje našem nepcu.
Srednje zahtjevno 4 osobe70 min
Količinu grejpa odredite prema vlastitom ukusu, a pred kraj kuhanja možete dodati i narezanu koricu grejpa, a umak po potrebi ugustite Gussnelom.
Meso s umakom poslužite toplo uz pire krumpir i salatu.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 89.7 | 30 | 22 |
Fosfor | mg | 436.44 | 55 | 55 |
Kalcij | mg | 58.47 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 1322.06 | 36 | 36 |
Niacin | mg | 23.6 | 169 | 118 |
Vitamin D | μg | 23.8 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 6957.26 | 174 | 139 |
Bjelančevine | g | 38.99 | - | - |
Vlakna | g | 3.32 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 15.72 | - | - |
Masti | g | 25.15 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?