Posluživanje
Poslužite toplo s rižom i posuto sitno nasjeckanim mladim lukom.
Pikantno i jednostavno indonezijsko jelo priredite u woku i uživajte u zanimljivim zalogajima limunske trave, korijandera i đumbira uz fine komade popečenog mesa.
Srednje zahtjevno 4 osobe35 min
Limunsku travu možete zamijeniti naribanom koricom limuna. Meso možete pržiti na dva puta tako da se brže i ljepše ispeče.
Poslužite toplo s rižom i posuto sitno nasjeckanim mladim lukom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 260.39 | 33 | 33 |
Kalij | mg | 611.9 | 17 | 17 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.14 | 16 | 16 |
Niacin | mg | 14.21 | 102 | 71 |
Vitamin D | μg | 0 | 0 | 0 |
Vitamin A | μg | 550.69 | 14 | 11 |
Sol | g | 2.85 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 26.2 | - | - |
Vlakna | g | 1.11 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 9.02 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 10.32 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 16.33 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 16.36 | - | - |
Masti | g | 43.93 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?