Posluživanje
Pečene lungiće poslužite sa šampinjonima i njokima preliveno umakom od kupina.
Odvažite se i probajte ovu mesno-voćnu kombinaciju. Svinjetinu s umakom od kupina poslužite uz pirjane šampinjone i kuhane njoke. Umak od kupina će pristajati i uz teletinu i meso divljači.
Srednje zahtjevno 4 osobe30 min
Ukoliko vam je umak kiseo, dodajte malo šećera.
Pečene lungiće poslužite sa šampinjonima i njokima preliveno umakom od kupina.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 69.35 | 23 | 17 |
Fosfor | mg | 528.93 | 66 | 66 |
Kalij | mg | 1281.56 | 35 | 35 |
Niacin | mg | 21.02 | 150 | 105 |
Vitamin E | mg | 9.07 | 41 | 41 |
Vitamin D | μg | 117.2 | 59 | 59 |
Vitamin A | μg | 540.23 | 14 | 11 |
Sol | g | 1.76 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 37.46 | - | - |
Vlakna | g | 2.77 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 32.71 | - | - |
Masti | g | 29.77 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?