Posluživanje
Na topli tanjur složite odreske, prelijte ih umakom i poslužite s gratiniranim pireom od krumpira, rižom ili prženim krumpirom. Dobro će se upotpuniti i kojom kriškom marelice ili breskve iz kompota.
Ovo proslavljeno jelo internacionalne kuhinje priprema se brzo. À la minute – kako je to uobičajeno reći u restoranima.
Crni papar mljeveni
Srednje zahtjevno 4 osobe30 min
Umjesto bifteka izvrstan će biti i ramsteak, teleći ili pureći odrezak.
Na topli tanjur složite odreske, prelijte ih umakom i poslužite s gratiniranim pireom od krumpira, rižom ili prženim krumpirom. Dobro će se upotpuniti i kojom kriškom marelice ili breskve iz kompota.
Srednje pečen biftek pecite 2 minute sa svake strane.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 410.27 | 51 | 51 |
Kalcij | mg | 65.57 | 7 | 7 |
Kalij | mg | 736.26 | 20 | 20 |
Niacin | mg | 13.12 | 94 | 66 |
Vitamin E | mg | 1.06 | 5 | 5 |
Vitamin D | μg | 41.47 | 21 | 21 |
Vitamin A | μg | 632.03 | 16 | 13 |
Sol | g | 0.87 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 38.13 | - | - |
Vlakna | g | 0.48 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 5.67 | - | - |
Masti | g | 44.43 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?