Posluživanje
Poslužite uz salatu od rikule i rajčica.
Iznenadite ukućane pripremom krumpira na malo drugačiji način tako da svaku plošku uvaljate u brašno, pripremljenu smjesu jaja i pržite u ulju. Poslužite ga uz svježi sir, male rajčice i rikulu.
Jednostavno 4 osobe45 min
Krumpir u ljusci nemojte prekuhati, lakše ćete ga narezati na ploške.
Poslužite uz salatu od rikule i rajčica.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 82.19 | 27 | 21 |
Fosfor | mg | 359 | 45 | 45 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.54 | 22 | 22 |
Niacin | mg | 9.79 | 70 | 49 |
Vitamin D | μg | 38.81 | 19 | 19 |
Vitamin A | μg | 519.98 | 13 | 10 |
Sol | g | 1.93 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 22.14 | - | - |
Vlakna | g | 7.22 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 61.03 | - | - |
Masti | g | 11.81 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?