Posluživanje
Poslužite toplo.
Nadjevena tjestenina u umaku razveseliti će ljubitelje talijanskih kulinarskih dostignuća. Kaneloni inače spadaju u prve oblike tjestenine: radili su ih još i stari Rimljani, spajajući kvadrate tijesta u oblik cijevi.
Bosiljak
Srednje zahtjevno 4 osobe90 min
Umak mora biti dovoljno tekuć da kaneloni budu sočni.
Poslužite toplo.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 524.77 | 66 | 66 |
Kalcij | mg | 337.87 | 34 | 34 |
Kalij | mg | 1570.64 | 42 | 42 |
Niacin | mg | 16.72 | 119 | 84 |
Vitamin C | mg | 71.23 | 95 | 79 |
Vitamin D | μg | 24.03 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 9604.93 | 240 | 192 |
Sol | g | 3.87 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 40.29 | - | - |
Vlakna | g | 7.28 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 53.36 | - | - |
Masti | g | 42.44 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?