Male tajne
Ovaj način rezanja povrća naziva se Julienne, što znači rezanje povrća na uske trakice. Tako narezano i popečeno povrće vrlo je dekorativno, pa ćemo njime ukrasiti gotovo jelo.
Rostbraten a la Esterhazy klasično je austrijsko jelo od pirjane govedine.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe60 min
Ovaj način rezanja povrća naziva se Julienne, što znači rezanje povrća na uske trakice. Tako narezano i popečeno povrće vrlo je dekorativno, pa ćemo njime ukrasiti gotovo jelo.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 1243.38 | 155 | 155 |
Kalcij | mg | 400.55 | 40 | 40 |
Kalij | mg | 3513.38 | 95 | 95 |
Pantotenska kiselina | mg | 5.63 | 80 | 80 |
Niacin | mg | 45.77 | 327 | 229 |
Vitamin D | μg | 131.1 | 66 | 66 |
Vitamin A | μg | 30279.75 | 757 | 606 |
Sol | g | 8.31 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 115.8 | - | - |
Vlakna | g | 11.99 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 56.02 | - | - |
Masti | g | 197.07 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?