Posluživanje
Poslužite s poprženim kruhom.
Piletina začinjena mediteranskim biljem i prelivena mješavinom maslinovog ulja i vina ispunit će sva vaša velika očekivanja tradicionalne kuhinje s mora.
Srednje zahtjevno 4 osobe45 min
Ukoliko ne preferirate vino, možete piletinu preliti s 1-2 žlice limunovog soka.
Poslužite s poprženim kruhom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 471.94 | 59 | 59 |
Kalcij | mg | 79.43 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 863.59 | 23 | 23 |
Pantotenska kiselina | mg | 4.22 | 60 | 60 |
Vitamin A | μg | 670.79 | 17 | 13 |
Sol | g | 1.84 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 51.57 | - | - |
Vlakna | g | 1.52 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 12.28 | - | - |
Masti | g | 39.47 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?