Posluživanje
Medaljone poslužite uz prilog i umak po želji.
Prženi medaljoni sastavljeni od prastarih namirnica idealan su izbor za ljubitelje tradicionalne kuhinje upotpunjene novim kulinarskim "dodirom" pimenta, tropskog papra.
Jednostavno 4 osobe45 min
Za paniranje možete koristiti i Podravkinu smjesu za hrskavce.
Medaljone poslužite uz prilog i umak po želji.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 269.36 | 34 | 34 |
Kalcij | mg | 56.71 | 6 | 6 |
Kalij | mg | 310.14 | 8 | 8 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.52 | 7 | 7 |
Niacin | mg | 6.33 | 45 | 32 |
Vitamin D | μg | 8.29 | 4 | 4 |
Vitamin A | μg | 171.9 | 4 | 3 |
Sol | g | 1.54 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 12.18 | - | - |
Vlakna | g | 7.88 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 68.51 | - | - |
Masti | g | 11.24 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?