Posluživanje
Na tanjur servirajte umak od gljiva, na njega posložite lazanje te pospite sitno sjeckanim vlascem.
Servirajte savitke sa špinatom i satricom uz umak od gljiva i uživajte u punini okusa sočnih slojeva između listova za lazanje.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe50 min
Kod punjenja lazanja namažite do pola mješavinom, zarolajte i spoj okrenite prema dolje.
Na tanjur servirajte umak od gljiva, na njega posložite lazanje te pospite sitno sjeckanim vlascem.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 236.68 | 30 | 30 |
Kalcij | mg | 209.51 | 21 | 21 |
Kalij | mg | 980.37 | 26 | 26 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.09 | 16 | 16 |
Niacin | mg | 7.09 | 51 | 35 |
Vitamin D | μg | 32.68 | 16 | 16 |
Vitamin A | μg | 8154.69 | 204 | 163 |
Sol | g | 2.77 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 18.24 | - | - |
Vlakna | g | 4.45 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 44.28 | - | - |
Masti | g | 30.66 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?