Posluživanje
Prženu piletinu poslužite na podlozi od zelja.
Prženu piletinu poslužite na podlozi od zelja i uživajte u azijskoj kuhinji.
Jednostavno 4 osobe50 min
Kada pržite pileća prsa stavite ih na zagrijano, ali ne prevruće ulje. Na taj način vam se neće zalijepiti za tavu.
Prženu piletinu poslužite na podlozi od zelja.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 347.9 | 43 | 43 |
Kalcij | mg | 108.27 | 11 | 11 |
Kalij | mg | 859.07 | 23 | 23 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.61 | 23 | 23 |
Niacin | mg | 24.64 | 176 | 123 |
Vitamin D | μg | 19.5 | 10 | 10 |
Vitamin A | μg | 594.64 | 15 | 12 |
Sol | g | 0.46 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 38.22 | - | - |
Vlakna | g | 5.16 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 14 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 11.07 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 9.29 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 5.96 | - | - |
Masti | g | 28.11 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?