Posluživanje
Pospite peršinom i poslužite.
Šarmu ovako pripremljene bundeve naprosto je teško odoljeti jer sve boje jeseni pretvorene u fino toplo jelo pružit poseban okus.
Vegeta Original
Jednostavno 4 osobe60 min
Ako je meso bundeve deblje, žlicom skinite dio i dodajte povrću (pritom pazite da ostane dovoljno debelo kako bi zdjelica od bundeve ostala čvrsta).
Pospite peršinom i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 638.56 | 80 | 80 |
Kalcij | mg | 451.17 | 45 | 45 |
Kalij | mg | 2020.22 | 55 | 55 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.57 | 8 | 8 |
Niacin | mg | 9.6 | 69 | 48 |
Vitamin A | μg | 10056.09 | 251 | 201 |
Sol | g | 0.51 | 0 | 0 |
Ugljikohidrati | g | 29.06 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 7.17 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 5.27 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 8.61 | - | - |
Masti | g | 22.5 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?