Posluživanje
Pospite peršinom i poslužite kao prilog uz pileći file ili juneći odrezak.
Rajčica i kukuruz neizostavne su namirnice Novog svijeta pa tako i čileanske kuhinje. Pripremite ih uz dodatak odabranih začina i poslužite kao prilog piletini ili nekom drugom mesu.
Vegeta Original
Jednostavno 4 osobe40 min
Rajčice zarežite oštrim nožem u križ, stavite u kipuću vodu, odmah izvadite, a zatim ogulite.
Pospite peršinom i poslužite kao prilog uz pileći file ili juneći odrezak.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 29.92 | 10 | 7 |
Fosfor | mg | 73.65 | 9 | 9 |
Kalij | mg | 434.78 | 12 | 12 |
Niacin | mg | 1.79 | 13 | 9 |
Vitamin C | mg | 31.19 | 42 | 35 |
Vitamin E | mg | 2.72 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 828.93 | 21 | 17 |
Sol | g | 1.15 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 2.89 | - | - |
Vlakna | g | 3.15 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 18.98 | - | - |
Masti | g | 10.93 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?