Posluživanje
Ovako pečeno meso narežite na trake i poslužite uz salatu.
Prepustite se novim ukusima i približite daleke krajeve uz zanimljivu salatu od rižinih rezanaca, muscovado šećera i poprženog mesa.
Chili i sol
Srednje zahtjevno 4 osobe30 min
Meso nakon prženja izvadite na tanjur, prekrijte folijom i pustite da odstoji oko 5-10 minuta. Na taj način meso će ostati mekano i sočno.
Ovako pečeno meso narežite na trake i poslužite uz salatu.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 333.25 | 42 | 42 |
Kalcij | mg | 99.66 | 10 | 10 |
Kalij | mg | 626.08 | 17 | 17 |
Niacin | mg | 11.34 | 81 | 57 |
Vitamin D | μg | 15 | 8 | 8 |
Vitamin A | μg | 74.79 | 2 | 1 |
Sol | g | 0.6 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 30.55 | - | - |
Vlakna | g | 4.06 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 72.26 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 2.13 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 11.05 | - | - |
Masti | g | 23.38 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?