Posluživanje
Rižoto poslužite odmah posipan sirom ribancem.
Tuna i rižoto, što zbog lakoće i brzine pripreme, to zbog izvanrednog okusa, dva su omiljena ljetna jela. Bijelo vino i češnjak rižotu daju pravi mediteranski šmek. Namjestite štopericu na 25.
Vegeta Natur
Srednje zahtjevno 4 osobe25 min
Po želji rižotu možete dodati grašak ili kukuruz šećerac.
Rižoto poslužite odmah posipan sirom ribancem.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 222.75 | 28 | 28 |
Kalcij | mg | 110.63 | 11 | 11 |
Kalij | mg | 733.94 | 20 | 20 |
Pantotenska kiselina | mg | 0.7 | 10 | 10 |
Niacin | mg | 9.4 | 67 | 47 |
Vitamin D | μg | 81.4 | 41 | 41 |
Vitamin A | μg | 1464.73 | 37 | 29 |
Sol | g | 2.83 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 15.1 | - | - |
Vlakna | g | 3.08 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 82.57 | - | - |
Masti | g | 15.06 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?