Posluživanje
Kratko popržite lagano miješajući i poslužite uz pripremljena jetrica.
Prisjetite te se starinske kuhinje i pripremite jetrice pečene uz heljdu.
Chili mljeveni
Srednje zahtjevno 4 osobe35 min
Umjesto svinjskih, možete upotrijebiti i bilo koja druga jetrica po izboru. Naravno, jetrica je poželjno da prije upotrebe odstoje u mlijeku barem 1-2 sata.
Kratko popržite lagano miješajući i poslužite uz pripremljena jetrica.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 699.83 | 87 | 87 |
Kalcij | mg | 101.99 | 10 | 10 |
Kalij | mg | 909.04 | 25 | 25 |
Pantotenska kiselina | mg | 10.9 | 156 | 156 |
Vitamin D | μg | 8.24 | 4 | 4 |
Vitamin A | μg | 39730.17 | 993 | 795 |
Sol | g | 0.25 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 43 | - | - |
Vlakna | g | 7.18 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 60.6 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 5.8 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 8.38 | - | - |
Masti | g | 20.2 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?