Posluživanje
Poslužite s bulgurom ili pečenim mladim krumpirom i čvrstim jogurtom.
U ciparskoj kuhinji isprepliću se kuhinje Mediterana, Bliskog istoka i Male Azije koje čine raznovrsnu kuhinju što se temelji na kvalitetnim i svježim otočkim namirnicama.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe100 min
Poslužite s bulgurom ili pečenim mladim krumpirom i čvrstim jogurtom.
Da bi meso ostalo sočnije, ispecite ga u komadu i narežite kod serviranja.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 429.7 | 54 | 54 |
Kalcij | mg | 36.44 | 4 | 4 |
Kalij | mg | 858.27 | 23 | 23 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.67 | 24 | 24 |
Niacin | mg | 15.92 | 114 | 80 |
Vitamin D | μg | 21 | 11 | 11 |
Vitamin A | μg | 37.78 | 1 | 1 |
Sol | g | 1.35 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 37.99 | - | - |
Vlakna | g | 1.31 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 7.84 | - | - |
Masti | g | 17.57 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?