Posluživanje
Ovo jelo možete obogatiti popečenom piletinom narezanom na rezance.
Špagete je proslavila talijanska kuhinja, a svoju slavu zapravo duguju priči o Marcu Polu i njegovom mornaru, gosp. Spaghettiju, koji se zaljubio u lijepu kineskinju koja je savršeno spretno poput virtuoza razvlačila tijesto u tanke niti.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe50 min
Pripremajući ovo jelo pripazite da se povrće ne prekuha, a sasvim mlad špinat ne trebate usitnjavati.
Ovo jelo možete obogatiti popečenom piletinom narezanom na rezance.
Povrće se reže na tanke dijelove (rezance i listiće) te je termička obrada kratka.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 177 | 22 | 22 |
Kalcij | mg | 83.05 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 637.94 | 17 | 17 |
Niacin | mg | 5.59 | 40 | 28 |
Vitamin C | mg | 19.5 | 26 | 22 |
Vitamin E | mg | 19.11 | 87 | 87 |
Vitamin A | μg | 8866.6 | 222 | 177 |
Sol | g | 3.97 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 7.32 | - | - |
Vlakna | g | 5.86 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 30.12 | - | - |
Masti | g | 23.9 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?