Posluživanje
Pečeno povrće pospite peršinom i poslužite preko pripremljenog pirea.
Pečenim povrćem s otopljenim mascarponeom, začinjeno mediteranskim biljem s dodatkom šećera i s pilećim fileom s roštilja razveselite svoje omiljeno društvo.
Srednje zahtjevno 4 osobe50 min
Umjesto rajčice možete dodati Sjeckanu rajčicu Podravka.
Pečeno povrće pospite peršinom i poslužite preko pripremljenog pirea.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 415.26 | 52 | 52 |
Kalcij | mg | 135.21 | 14 | 14 |
Kalij | mg | 1089.95 | 29 | 29 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.99 | 28 | 28 |
Niacin | mg | 23.87 | 170 | 119 |
Vitamin D | μg | 41.67 | 21 | 21 |
Vitamin A | μg | 10046.66 | 251 | 201 |
Sol | g | 2.67 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 39.12 | - | - |
Vlakna | g | 4.73 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 25.05 | - | - |
Masti | g | 38.08 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?