Posluživanje
Uz piletinu poslužite skuhane njoke i pospite listićima sira ribanca.
Štapići piletine pirjani s graškom, zaliveni pasiranom rajčicom te posluženi njokima i sirom ribancem šarmirat će vas laganim i klasičnim okusom.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe25 min
Ukoliko želite jače ugustiti umak umiješajte 1 žličicu Gusnnela razmućenog u malo vode.
Uz piletinu poslužite skuhane njoke i pospite listićima sira ribanca.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 461.16 | 58 | 58 |
Kalcij | mg | 115.48 | 12 | 12 |
Kalij | mg | 1301.13 | 35 | 35 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.71 | 24 | 24 |
Niacin | mg | 26.85 | 192 | 134 |
Vitamin D | μg | 18 | 9 | 9 |
Vitamin A | μg | 2612.51 | 65 | 52 |
Sol | g | 4.24 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 42.67 | - | - |
Vlakna | g | 7.76 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 42.67 | - | - |
Masti | g | 42.58 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?