Posluživanje
Uz rebarca u umaku s pivom poslužite pečene krumpire u ljusci.
Do zlatne boje pečena rebarca poslužite s krumpirom u ljusci i pripremljenim umakom i naprosto uživajte u domaćem okusu.
Vegeta Grill marinada s pivom
Srednje zahtjevno 6 osobe50 min
Uz rebarca u umaku s pivom poslužite pečene krumpire u ljusci.
Rebarca neka budu mlada i tanka, narezana na manje komade.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 465.26 | 58 | 58 |
Kalcij | mg | 54.78 | 5 | 5 |
Kalij | mg | 1060.37 | 29 | 29 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.63 | 23 | 23 |
Niacin | mg | 20.41 | 146 | 102 |
Vitamin D | μg | 24.4 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 362.71 | 9 | 7 |
Sol | g | 1.34 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 45.64 | - | - |
Vlakna | g | 0.79 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 14.75 | - | - |
Masti | g | 21.08 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?