Posluživanje
Tople krumpire poslužite sa salatom.
Uživajte u kulinarskoj kombinaciji načina pripreme od kuhanja, pirjanja do pečenja punjenog krumpira finom smjesom i umotanog u pancetu.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe45 min
Kad režete krumpir stavljajte obje polovice jednu kraj druge da biste ih poslije lakše poklopili.
Tople krumpire poslužite sa salatom.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 417.12 | 52 | 52 |
Kalcij | mg | 319.83 | 32 | 32 |
Kalij | mg | 1691.39 | 46 | 46 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.21 | 32 | 32 |
Niacin | mg | 11.23 | 80 | 56 |
Vitamin D | μg | 57.1 | 29 | 29 |
Vitamin A | μg | 782 | 20 | 16 |
Sol | g | 3.89 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 24.08 | - | - |
Vlakna | g | 8.72 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 44.27 | - | - |
Masti | g | 33.23 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?