Posluživanje
Poslužite narezano na medaljone s kuhanom tjesteninom ili njokima.
Medaljoni s kestenovim pireom i bijelim vinom idealno je jelo za jesenske dane, a uz domaću tjesteninu bit će to nezaboravan obrok.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe50 min
Na isti način možete pripremiti odreske od teletine, junetine ili divljači.
Poslužite narezano na medaljone s kuhanom tjesteninom ili njokima.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 498.11 | 62 | 62 |
Kalcij | mg | 107.64 | 11 | 11 |
Kalij | mg | 1202.65 | 33 | 33 |
Pantotenska kiselina | mg | 2.23 | 32 | 32 |
Niacin | mg | 21.98 | 157 | 110 |
Vitamin D | μg | 35.12 | 18 | 18 |
Vitamin A | μg | 542.85 | 14 | 11 |
Sol | g | 1.86 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 48.44 | - | - |
Vlakna | g | 7 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 48.06 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 2.16 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 8.8 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 11.92 | - | - |
Masti | g | 24.94 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?