Posluživanje
Poslužite toplo uz salatu po želji.
Uživajte u sočnom pečenju uz krumpir s ružmarinom, timijanom i dimljenom crvenom paprikom.
Ružmarin
Jednostavno 4 osobe160 min
Meso u prvom dijelu prije dodavanja krumpira možete pokriti folijom kako se ne bi previše posušilo.
Poslužite toplo uz salatu po želji.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 873.47 | 109 | 109 |
Kalcij | mg | 166.92 | 17 | 17 |
Kalij | mg | 2409.24 | 65 | 65 |
Pantotenska kiselina | mg | 3.96 | 57 | 57 |
Niacin | mg | 41.25 | 295 | 206 |
Vitamin D | μg | 45 | 23 | 23 |
Sol | g | 0.4 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 6.51 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 35.4 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 2.59 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 9.93 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 7.89 | - | - |
Masti | g | 22.43 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?