Posluživanje
Meso narežite na ploške i poslužite s umakom i njokima.
Zahvaljujući prirodnim bogatstvima i raznolikostima te marljivosti i mašti njenih ljudi, hrvatska kuhinja je primarno regionalna, a samim tim vrlo raznovrsna, uvijek zanimljiva i ukusna.
Vegeta Original
Složeno 6 osobe100 min
Meso narežite na ploške i poslužite s umakom i njokima.
Kod pripreme junetine sol i Vegetu dodajte potkraj kuhanja.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 752.3 | 94 | 94 |
Kalcij | mg | 139.7 | 14 | 14 |
Kalij | mg | 1903.43 | 51 | 51 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.8 | 26 | 26 |
Niacin | mg | 21.62 | 154 | 108 |
Vitamin D | μg | 47 | 24 | 24 |
Vitamin A | μg | 12983.22 | 325 | 260 |
Sol | g | 3.01 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 82.41 | - | - |
Vlakna | g | 5.94 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 53.13 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?