Posluživanje
Jelo servirajte u duboki tanjur, najprije stavite malo umaka pa zatim zabatke. Pospite peršinom i poslužite.
Popečenu piletinu stavite u mnoštvo ukusnih začina i pripremite u blago ljutom tonu te ukuhajte u umak od rajčice i meda.
Dimljena slatka paprika
Jednostavno 4 osobe50 min
Luk posolite tijekom pirjanja da brže omekša.
Jelo servirajte u duboki tanjur, najprije stavite malo umaka pa zatim zabatke. Pospite peršinom i poslužite.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 396.58 | 50 | 50 |
Kalcij | mg | 97.36 | 10 | 10 |
Kalij | mg | 1335.06 | 36 | 36 |
Pantotenska kiselina | mg | 3.05 | 44 | 44 |
Niacin | mg | 21.81 | 156 | 109 |
Vitamin D | μg | 24 | 12 | 12 |
Vitamin A | μg | 1834.81 | 46 | 37 |
Sol | g | 0.42 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 43.85 | - | - |
Vlakna | g | 5.33 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 30.09 | - | - |
- višestruko nezasićene masne kiseline | g | 5.2 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 15.35 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 6.43 | - | - |
Masti | g | 29.7 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?